Krah i lom

Poklonjenom konju se ne gleda u zube pa je sam otišao kod zubara i izazvao kaos

Konj razbio vrata zubarske ordinacije
Konj razbio vrata zubarske ordinacije Foto: Twitter/Screenshot
Konj je svratio do zubarske ordinacije i izazvao kaos kucajući na staklena vrata.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama zabilježen je trenutak u kojem je konj šetao ulicama Sao Paula (Brazil) i naišao na staklena vrata zubarske ordinacije. Nije poznato je li konj bio naručen kod zubara, no odlučio je pokucati na steklena vrata stražnjim nogama, što je završilo predvidivim kaosom.

\\folder\vezani_članak Karta svijeta i Geografski kviz znanja Treba ti GPS ili znaš sam? Stručnjak si za geografiju? Riješi ovaj kviz i saznaj koliko si vješt u geografiji \\folder\vezani_članak Nezgoda na zabavi Jao… Zaigrala se elektrošokerom na zabavi pa otkrila zašto se koristi protiv kriminalaca

Snimka sigurnosnih kamera ispred i u ordinaciji otkriva da je konj uspio prvo odlomiti dijelove zida, a onda razbiti i staklena vrata ordinacije. Iako je izazvao materijalnu štetu, vlasnik ordinacije nije tražio financijsku odštetu te je odbjegli konj vraćen vlasniku.

Snimka koja pokazuje da, unatoč popularnoj izreci, konji možda ipak žele povremeno otići zubaru na pregled, možete pogledati u nastavku.