Izgred u avionu

Pokušala otvoriti vrata zrakoplova usred leta, pa je stjuardese zalijepile za sjedalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušala je otvoriti vrata za vrijeme leta, pa ju je kabinsko osoblje obuzdalo ljepljivom trakom.

Na TikToku se pojavila uznemirujuća snimka putnice zalijepljene ljepljivom trakom za sjedalo u zrakoplovu kako zapomaže i proziva putnike koji izlaze iz zrakoplova. Putnici nisu znali što se događa, no TMZ prenosi da je putnica pokušala otvoriti vrata zrakoplova prije slijetanja govoreći da hitno mora izaći.

Kabinsko osoblje uspjelo je spriječiti putnicu da otvori vrata, a onda ju je zalijepilo ljepljivom trakom za sjedalo. Drama se odigrala na letu American Airlines iz Dallasa oko 1 sat i 30 minuta iza ponoći.

Prema izjavama putnika, kabinsko osoblje počelo je trčati prolazima i zaključavati toalete, no putnici nisu znali o čemu se radi, pa je nastala panika. Na koncu se oglasio kapetan i pozvao putnike da ostanu pribrani jer je došlo do incidenta u prednjem dijelu zrakoplova, ali je situacija privedena kraju.

Kada su putnici izlazili iz aviona, spazili su ženu s ljepljivom trakom preko prsa i usta kako zapomaže i putnicima koji prolaze pored nje poručuje da su ljudi. Jedna putnica čula je komentar medicinskog osoblje koje je dočekalo zrakoplov pri slijetanju da je putnica doživjela psihotičnu epizodu i pokušala izaći iz zrakoplova usred leta.

U službenom priopćenju American Airlines stoji: ''Za vrijeme leta 1774 iz Dallasa došlo je do incidenta u kojem je putnica pokušala otvoriti prednja vrata zrakoplova i fizički napala kabinsko osoblje te ugrizla jednu stjuardesu. Putnica je obuzdana kako ne bi mogla dodatno ugroziti sigurnost ostalih putnika i kabinskog osoblja.'' Snimku iz zrakoplova koja kruži društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.