Kao muha bez glave

Policajac se zagledao u mobitel i pokosio biciklista, a sve je snimila kamera

Policajac udario biciklista
Policajac udario biciklista Foto: YouTube/Screenshot
Snimka sudara šokirala gledatelje, policajac je vozio kao muha bez glave.

Biciklist koji je čistom srećom završio bez ozbiljnih ozljeda na društvenim je mrežama podijelio snimku na kojoj je zabilježio trenutak u kojem ga je pokosilo policijsko vozilo dok je stajao na križanju.

Biciklist je stajao na mjestu kad je prema njemu krenulo policijsko vozilo pred kojim nije stigao pobjeći. Policajac je gledao u mobitel dok je skretao i nije uočio biciklista kojeg je udario.

Nakon što je konačno stao i izašao iz vozila, policajac se počeo opravdavati da je samo pogledao mobitel jer je dobio poruku od kolege policajca. Kad ga je biciklist pitao zašto gleda u mobitel dok skreće, policajac je odgovorio da nije obraćao pažnju.

Snimku prometne nesreće koja je mogla završiti i puno gore možete pogledati u nastavku pa provjerite što se događa kad vozači izgube koncentraciju gledanjem u mobitel samo na sekundu.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Razvoj talenta Wow! Umjetnica podijelila razvoj svojeg stila od 3. do 17. godine, usporedba oduševila gledatelje \\folder\vezani_članak Pas u dvorištu i muškarac s naotečenim okom Jao… Pas mu donio opasan poklon, vlasnik podijelio snimke bolnih posljedica