Viralno

Popularni webshop optičkom iluzijom “povećao” guzu svom modelu

webshop
webshop Foto: Missguided
Stražnjice su privlačne očima bez obzira na spol ili seksualnu orijentaciju. Mislimo da u tome nema ništa loše. Neki dijelovi tijela su ljepši i atraktivniji od drugih.

Problem nastaje kada se vrijednost osobe svodi na vanjštinu te zapravo postane samo objekt nečije požude, ali nećemo sada ići tamo.

U oko nam je upao oglas za “teal extreme rib knit mini dress”. Znamo nekada dijeliti računalo te pretraživanja suprotnog spola znaju nama rezultirati u iskakanju raznih reklama na društvenim mrežama.

webshop webshop missguided 2 Foto: Missguided

Dotični komad odjeće je bio teško ne zamijetiti. Ne zbog toga kako je izgledao, nego kako ga je brend Missguided odlučio predstaviti.

Svi smo upoznati s Photoshop fejlovima, ali ovo je nova promišljenija razina.

Kako bi uštedjeli vrijeme, odlučili su preskočiti fotošopiranje fotke i uspjeli su ubaciti bijelu kutiju, izobličiti zgodnu djevojku i zapaliti internet raspravom o tome kako je taj “efekt” postignut. Vrlo jednostavno – kutija je stvorila dovoljan “push-up efekt”.

Nama ovo izgleda… previše. Internet počinje malo pretjerivati s nekim “idealima” ljepote. Kako ovo utječe na mentalno zdravlje žena i djevojaka diljem svijeta? Uostalom, dosta nam je u teretani gledati gotovo sve djevojke kako rade isključivo 5 očitih vježbi za rast gluteusa, a ostatak tijela ignoriraju. Get real!