Viralni marketing

“Ne mogu vjerovati što sam vidio na groblju”: Smislili novi način zarađivanja na umrlima, publika je podijeljena

QR kod na groblju
QR kod na groblju Foto: TikTok/Screenshot
Korisnici su prvo počeli plakati kad su vidjeli objave, a onda su shvatili o čemu je riječ.

Tvrtka “Remember Well” bavi se izdavanje QR kodova za nadgrobne spomenike koji vode na snimke pokojnika. Na profilu tvrtke na TikToku objavljuju srcedrapajuće snimke s natpisom: “Ne mogu vjerovati što sam vidio na groblju”. Na snimkama je redovito osoba koja uoči QR kod na nadgrobnom spomeniku i onda otkrije da kod vodi na snimke pokojnika. 

Iako je na objavama na TikToku tobože slučajno uočeni QR kod na različitim nadgrobnim spomenicima, uvijek vodi na snimke istog para, uz različitu dirljivu glazbu.

Jedna objava na profilu ipak je bila posebno uspješna i skupila više od 50 milijuna pregleda s desecima tisuća komentara u kojima korisnici TikToka pišu da i oni žele ovakve QR kodove na nadgrobnim spomenicima svojih bližnjih.

\\folder\vezani_članak Beba vozač LOL Bebina reakcija je čisti urnebes, pokušajte ostati ozbiljni na ovu snimku \\folder\vezani_članak Šašavi psi Može li slađe? Šašavi psi uvijek mogu uljepšati dan, pogledajte preslatke prizore iz galerije

No, tu su i oni komentari koji pišu: “Umalo sam se rasplakala, a onda sam shvatila da je to oglas”, “Odlazak na groblje postat će mi jedna od omiljenih aktivnosti”, “Ukrao sam jednu s lokalnog groblja”, “Moj QR kod će voditi na Rick Roll”.

Inače, pojedinačna naljepnica za nadgrobni spomenik košta 90 eura, a na sniženju se mogu kupiti 3 za 214 eura. U nastavku prenosimo oglase koji su rasplakali i naljutili podjednak broj korisnika pa provjerite čini li vam se ovo kao dobra ideja i sviđa li vam se način oglašavanja.

 

 

@remember.well.us

 

♬ someday i'll get it - Alek Olsen
@remember.well.us

 

♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack
@remember.well.us

Share this video with your loved ones ❤

♬ Past Lives - Martin Arteta & creamy & 11:11 Music Group
@remember.well.us

 

♬ someday i'll get it - Alek Olsen
@remember.well.us

 

♬ daylight slowed - cxerxnx
@remember.well.us

do you like this idea? ⭐

♬ LOST BOY - Babytakeoff 💔

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!