Kakav ugriz!

S nilskim konjima nema šale, snimka dokazuje zašto se ubrajaju među najopasnije životinje

Nilski konj napada čamac
Nilski konj napada čamac Foto: YouTube/Screenshot
Nilski konji su brzi i opasni, pogledajte samo snimku koja ulijeva strah u kosti.

Nilski konji godišnje ubiju oko 500 ljudi i ubrajaju se među najopasnije velike sisavce. Iako su po ljude puno opasniji komarci, zmije pa čak i psi, kontakt s nilskim konjima relativno je rjeđi pa je jasno zašto svaki susret s njima ulijeva strah u kosti.

\\folder\vezani_članak Reakcije na nastup Baby Lasagne NAJEŽILI SMO SE Reakcije na nastupe: Koji memeovi najbolje opisuju večerašnje polufinale? \\folder\vezani_članak Bambie Thug Što kažete? Bambie Thug u intimnom ruhu: Ovako zvuči “zazivanje Sotone” samo s klavirom i vokalom

Taj strah na svojoj su koži iskusili turisti u Namibiji koji su naišli na nilskog konja dok su plovili rijekom. Divovska životinja nevjerojatnom se brzinom približila njihovom čamcu i ugrizima uništila motor. Turisti su nastavili plutati u čamcu, a nilski je konj nakon demonstracije sile lagano otplivao u suprotnom smjeru.

Bliski susret turisti su uspjeli snimiti, a u nastavku možete pogledati snimku koja pokazuje zašto je pametno kloniti se nilskih konja u širokom krugu.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!