Viralno

Slavni glumac objavio fotku “U najgoroj sam formi u životu”. Evo što su mu rekli Schwarzenegger i kolege

Will Smith IG forma
Will Smith IG forma Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Will Smith IG forma Will Smith IG forma Foto: Instagram Screenshot Will Smith reakcija 1 Will Smith reakcija 1 Foto: Folder.hr Will Smith reakcija 9 Will Smith reakcija 9 Foto: Folder.hr +6 Will Smith reakcija 8 Galerija
Will Smith je nekoć bio onaj napucani lik u Hollywoodu, pogotovo u onom periodu karijere kada je glumio ulogu legendarnog Muhammada Alija i ljubitelja 20. stoljeća u filmu I, Robot. Od tog perioda je prošlo dosta godina, a sada je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj stoji posve opušten u majici s kapuljačom. Priznao je da je u najgoroj formi u životu, ali i dalje na fotki ima ogroman osmijeh.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

DJ Jazzy Jeff koji je glumio Jazza u Princu s Bel Aira je rekao Willu kako su sada blizanci. Jazzy Jeff je i jedan od najboljih DJ-a na svijetu, nekoć i Will Smithov DJ kada su tvorili moćan duo Jazzy Jeff & Fresh Prince.

Casey Neistat, filmograf i Youtube ličnost mu je rekao “you’re a real one for this”, a Questlove iz The Rootsa je rekao kako je ovo najveličanstveniji post u povijesti društvenih mreža. Mi bismo se složili.

Ostale reakcije slavnih osoba i Willovih prijatelja pogledajte u galeriji.

Pozitivna stvar je što Will Smith ima posao koji mu dopušta da ovo promijeni kad god poželi, a već je prošao bezbroj režima prehrane i vježbanja pa zna kako to ide. Dok god mu je ugodno, super!