SRETNA SLUČAJNOST?

Slučajnost ili znak? Otkrivena je zajednička stvar koju imaju Baby Lasagna i pobjednici Eurosonga grupa Riva

Baby Lasagna na Eurosongu
Baby Lasagna na Eurosongu Foto: Eurovision Song Contest/Youtube
Može li nam ovo danas donijeti sreću?

Iako smo još satima udaljeni od proglašenja pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga, svi se Hrvati, ali i fanovi iz brojnih drugih država Europe nadaju da će Baby Lasagna odnijeti pobjedu. Nakon odustajanja Nizozemske dogodila se jedna slučajnost koja će nekima biti znak da je to to i da je pobjeda naša.

\\folder\vezani_članak Atmosfera na Europskome trgu - 5 FOTO/VIDEO Marko, glavu gore, ti si naš pobjednik!

\\folder\vezani_članak Atmosfera na Europskome trgu - 1 ludilo u zagrebu VIDEO Pogledajte atmosferu na Europskom trgu: Ajmo do pobjede!

Posljednji put kada je Hrvatska ostvarila pobjedu bilo je to dok je još bila dio Jugoslavije. 1989. godine Jugoslaviju je predstavljala grupa Riva - koja je u finalu nastupala pod rednim brojem 22! Koji danas nastupa Baby Lasagna? Nastupa 22. Njegov je nastup trebao biti 23., ali kada je odustala Nizozemska, pomaknuo se za jedno mjesto.

Baby Lasagna na Eurosongu Eurosong 1989. Foto: eurosong.hr/Screenshot

Za one koji žele glasati za Baby Lasagnu, imajte na umu da se i dalje kod glasanja računa da je 23. i to je redni broj koji treba odabrati kada se daje glas za njega.

\\folder\vezani_članak Pobjednik Eurosonga 2024. glasajte ANKETA Tko ima najveće šanse postati pobjednikom ovogodišnjeg Eurosonga?

\\folder\galerija Evo kakve ste poruke podrške uputili našem Baby Lasagni prije finala: "Divni mladiću, ti si već naš pobjednik!" Baby Lasagna Baby Lasagna Foto: Cropix Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 9 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 5 Foto: Livio Andrijic/Cropix Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 6 Foto: Livio Andrijic/Cropix +26 Baby Lasagna - 7 Zanimljivosti Evo kakve ste poruke podrške uputili našem Baby Lasagni prije finala: "Divni mladiću, ti si već naš pobjednik!"