Viralno

Starački dom unajmio striptizetu za svoje štićenike pa se ispričao javnosti

Partry
Partry Foto: Youtube Screenshot
Treba li njihovim štićenicima stvarno još jedna vrsta kardiovaskularnog rizika? Sumnjamo da je starački puls nastavio ujednačeno nakon ovakve izvedbe.

Naime, tajvanska državna ustanova za umirovljeno vojno osoblje, Taoyuan Veterans Home, platila je “zabavljačicu za odrasle” u povodu proslave Mid-Autumn festivala – praznika kojim se slavi sezona žetva riže i pšenice, prenosi New York Post.

Video neslavnog nastupa snimio je jedan od nazočnih, a nakon što je objavljen na društvenim mrežama, vrlo je brzo postao viralan.

Video prikazuje maskiranu erotsku plesačicu odjevenu u čipkasto donje rublje, koja pleše u krilu jednom starijem muškarcu i gura mu svoje grudi u lice.

Tom je gospodinu ovo bio vjerojatno zadnji “uznemirujući” događaj u životu. Zašto uznemirujući pod navodnicima?

Pa zato jer se dotičnog gospodina može vidjeti kako stišće striptizetine obline dok ona entuzijastično izvija svoje tijelo. Ostali štićenici staračkog doma pljeskali su im i činilo se da uživaju u predstavi.

“Woke” javnost reagirala na video i obrušila se na starački dom, nakon čega su ovi iz doma izjavili da su htjeli zabaviti i usrećiti svoje korisnike te da im je žao zbog uvrede koja je nastala iz toga.

Barem znamo kome sigurno nije žao.