Hmm…

Što im je skrivila? Njezini psi imaju neobičnu reakciju na kuhanje, svi se pitaju u čemu je problem

Plašljivi pas
Plašljivi pas Foto: TikTok/Screenshot
Psi imaju urnebesnu reakciju na njezino kuhanje, možete li pogoditi u čemu je problem?

Kućni ljubimci svojim ponašanjem ponekad mogu iznenaditi vlasnike, a jedno takvo iznenađenje doživjela je vlasnica dva psa koji se skrivaju kad ona kuha. Njihovo ponašanje uspjela je snimiti pa je snimku podijelila na društvenim mrežama i upitala korisnike mogu li objasniti zašto se psi boje kuhanja.

@milliemillz30 Why #cooking #dogs #cantcook #fyp ♬ original sound - Camille

 

Na snimci je zabilježila kako se skrivaju u sobi, a u komentarima ispod snimke dobila je odgovor da pse vjerojatno straše teflonske tave, iz tko zna kojeg razloga.

\\folder\vezani_članak Prvotravnjska podvala LOL Okrutna prvotravanjska šala postala hit na društvenim mrežama, uspjela je izludjeti mamu \\folder\vezani_članak Zmija u bunaru Za dlaku! Pokušali uhvatiti ogromnu zmiju, ali plan im se na kraju izjalovio i pretvorio u čisti kaos

Nakon što su se korisnici dobro zabavili snimkom prestrašenih pasa i širenjem teorija zavjere, vlasnica je objavila i drugi video u kojem objašnjava da je za pseće ponašanje vjerojatno kriva loša pećnica. Stara pećnica aktivira protupožarni alarm kojeg se psi boje pa se svaki put skrivaju kad vlasnica počne kuhati jer strahuju da bi se mogao aktivirati glasni alarm.

@milliemillz30 Update lol also both dogs will come in the kitchen the other one was sleep lol. Also i can cook the steak was delicious 😭🫣😂😅 #cantcookforshit #cooking #dogs @Camille ♬ original sound - Camille

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!