Jao...

Susjedska svađa kulminirala suludim obračunom: Bijesna susjeda svojim autom gurala tuđi

Obračun automobilima
Obračun automobilima Foto: TikTok/Screenshot
Snimka susjedskog obračuna automobilima postala je hit na TikToku, a možete je pogledati u nastavku.

Na TikToku je objavljena snimka nesvakidašnjeg susjedskog obračuna u mjestu Rochester (SAD). Na snimci je zabilježen trenutak u kojem ljutita susjeda sjeda u svoje terensko vozilo i njime gura drugo terensko vozilo parkirano ispred njezine kuće.

Autorica snimke je i vlasnica tog drugog terenca koji je navodno posve zakonski parkiran, no susjeda očito ne voli da joj itko parkira ispred kuće te je svoje nezadovoljstvo prethodno izjasnila autorici snimke u više navrata.

Vlasnica vozila tvrdi da voli parkirati tamo zbog ulične rasvjete te da ne blokira prilaz, a u ulici je dopušteno parkiranje.

Bijesna susjeda nastavila je gurati vozilo ulicom dok je nije zaustavila vlasnica i pokušala joj objasniti da je to što radi suludo, no nezadovoljna susjeda nastavila je prijetiti, s lopatom u rukama.

Nakon incidenta, vlasnica vozila objavila je i naknadni video u kojem objašnjava da je susjedu prijavila policiji te se raduje danu kad će snimiti uhićenje. Snimke suludog obračuna možete pogledati u nastavku.

 

@joelledevincentis #myfirsttiktok #neighborsfromhell ♬ original sound - Joewella DeVille
@joelledevincentis #neighborsfromhell #myfirsttiktok #neighborsfromhellpart2 #shovel ♬ original sound - Joewella DeVille
@joelledevincentis Replying to @herbielicious1 #part3 #storytime #neighbors #neighborsfromhellupdate ♬ original sound - Joewella DeVille
@joelledevincentis Replying to @mattpa26 #storytime #storytimepart1 #neighbors #neighborsfromhellupdate #neighborsfromhell ♬ original sound - Joewella DeVille