Viralno

SVATKO SE ZABUNI Vratar tijekom izjave za novinare brutalno pogriješio, bit će posljedica

Vratar se zahvalio krivoj curi
Vratar se zahvalio krivoj curi Foto: Twitter screenshot
Jedan, do sada prilično anoniman vratar, postao je viralan nakon što je zahvaljujući se za podršku izgovorio krivo ime svoje djevojke.

Vratar Kainan, koji igra za Esperancu, proglašen je igračem utakmice protiv rivala Vica Vica. Nakon toga je pozvan na intervju kako bi podijelio svoje osjećaje sa reporterom i tu je napravio nevjerojatan gaf. Većina razgovora protekla je sasvim uobičajeno, no na samom kraju reporter ga je pitao želi li odati počast nekome u svom životu, na što je on odgovorio posebno ističući svoju djevojku Grazi.

Sve bi to bilo u redu, samo što to nije ime Kainanove bolje polovice. Kada je shvatio svoju pogrešku brzo se pokušao ispraviti, ali tada je već bilo kasno. Jucielly, koje je pravo ime djevojke kojoj su upućene zahvale, sigurno neće biti oduševljena ovim intervjuom. Čak je i sam Kainan rekao da će nastradati kad se vrati kući.

Nije ovo prvi put da se ovakav gaf dogodio nekom nogometašu. 2017. godine, jedan nogometaš iz Južne Afrike postao je viralan nakon što se zahvalio svojoj ženi i djevojci u intervjuu. Da, u istom intervjuu, obje su dobile zahvalu u roku od nekoliko sekundi.

Dečki su se malo se zabunili, događa se. Pouka cijele priče je, nogometaši nemojte se nikome zahvaljivati kada dajete intervjue, pogotovo ako imate više partnerica na umu.