Viralno

„The Last of Us“: Pogledajte tko će se pridružiti glumačkoj postavi u drugoj sezoni hit serije

„The Last of Us 2
„The Last of Us 2" Foto: Shutterstock/KateV28
Nakon uspješne prve sezone koja je nadmašila očekivanja velikog broja obožavatelja, na male ekrane uskoro dolazi i druga sezona serija „The Last of Us“.

Prva sezona serije postala je pravi hit, a druga sezona bazirat će se na „The Last of Us II“, za većinu fanova, manje popularnom i voljenom nastavku ove igre.

Službeno je objavljeno i tko će se pridružiti glumačkoj postavi ove adaptacije kultne videoigre.

Iako većina s nestrpljenjem očekuje drugu sezonu serije, neki su na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo odabirom novih članova glumačke postave druge sezone serije „The Last of Us“.

U glavnim ulogama Ellie i Joela, nastavljamo gledati Bellu Ramsey i Pedra Pascala, a ostatak glumačke postave čine:

Isabela Merced – Dina

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)


Glumica koja se istaknula po svojim ulogama u naslovima „The Rosaline“ i „Instant family“, Isabela Yolanda Moner, u glumačkom svijetu poznata pod imenom Isabela Merced utjelovit će ljubavni interes protagonistice Ellie. Izgleda da će ovo za Merced biti jedna od profesionalno najispunjenijih godina, jer će se glumica ove godine, u ulozi jedne od glavnih likova, pojaviti i Marvel filmu „Madame Web“. Bez obzira na njezine uspjehe nekim fanovima se nije svidjelo što glumica ne izgleda kao Dina.

Young Mazino – Jesse

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)

Glumačkoj ekipi pridružit će se i novo lice u svijetu slavnih, i to u ulozi Jesseja. Young Mazino poznat je po svojoj ulozi u Netflixovoj seriji „The Beef“, s kojom je zaslužio nominaciju za nagradu Emmy.

„Tako smo sretni što je dio postave i jedva čekamo da publika vidi Younga kako blista u našoj seriji“, izjavili su kreatori Craig Mazin i Neil Druckmann za Variety.

Kaitlyn Dever – Abby

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Last of Us (@thelastofus)

Bez obzira na glumačke sposobnosti i zavidne uspjehe glumice Kaitlyn Dever, neki obožavatelji ne slažu se s odlukom da zvijezda glumi, za mnoge omraženog lika, Abby. Kaitlyn Dever istaknula se kroz mnoge poslovne projekte, poput serija „Last Man Standing”, „Justified“ i „Unbelievable”. Bez obzira na njezin glumački talent, mnogi su nisu zadovoljni ovom odlukom. Abby je poznata je po mišićavoj građi, zbog čega su fanovi iznenađeni odabirom ove glumice.

Za mišljenje o navedenim odlukama pitali smo veliku obožavateljicu ove franšize, koja ističe važnost drugog dijela serije.

Obožavateljica ističe da je odabirom muške uloge Jesseja zadovoljna.

„Očito im nije bio problem castati mušku ulogu koja izgleda isto kao u igrici: nabildani, visoki i zgodan azijat (sve ono što je stereotipno poželjno od muškarca), dok s druge strane sve ženske uloge koje su castane uopće ne izgledaju kao svoji „in game” likovi. Izbrisane su sve njihove posebne karakteristike koje imaju u igrici i to sve za mušku publiku.“

Naglašava da su se likovi Dine i Abby isticali svojim fizičkim izgledom koji se nužno ne poklapa s tipičnim standardima ljepote za žene, što je likove činilo posebnima te su se obožavatelji s njima lakše poistovjetili.

Uz sve rasprave o novim pridošlicama The Last of Us ekipe, pokrenuo se razgovor i o mogućim promjenama same priče nastavka. Nije poznato koliko će kreatori ostati vjerni originalnom sadržaju, ali mnogi se nadaju da će promijeniti dio priče zbog kojega su neki kritizirali nastavak videoigre.