Preslatko!

“To nije bilo lijepo”: Podvalile mlađoj sestri, a njezina reakcija raznježilo je cijeli internet

Razočarana djevojčica
Razočarana djevojčica Foto: YouTube/Screenshot
Djevojke su podvalile najmlađoj sestri, no podvala im se obila o glavu.

Snimka podvale koju su dvije djevojke izvele na svojoj mlađoj sestri postala je hit na internetu zbog reakcije kojom je djevojčica raznježila gledatelje. Sestre su pokušale istovremeno razbiti jaja, a dok je djevojčica radila sve po planu, starije sestre razbile su svoja jaja njoj o čelo.

\\folder\vezani_članak Pogled iz vlaka Wow! Optička varka izbezumila gledatelje, kojom brzinom se zapravo kreće vlak? \\folder\vezani_članak Bijeg iz kinderbeta LOL Najslađa snimka koju ćete danas vidjeti: Brat i sestra organizirali urnebesni bijeg iz krevetića

Djevojčica koja je na početku snimke bila oduševljena što se igra sa sestrama naglo je promijenila izraz lica i odmah im rekla: “Hej! To nije bilo lijepo!”. Djevojčica je upitala sestru: “Kako bi bilo da je to napravim tebi?” i razbila jaje sestri o čelo, što je samo dodatno nasmijalo starije sestre.

Snimka je obišla društvene mreže, a mnogi gledatelji su primijetili da je djevojčica najzrelija osoba u prostoriji. Snimku podvale koja je postala hit zbog preslatke reakcije možete pogledati u nastavku.