Viralno

Trump obećao društvenu mrežu jer su ga Facebook i Twitter blokirali. Obećanje je i ispunio. Bolje da nije

Trump
Trump Foto: Youtube Screenshot / Canva edit
Mjesecima je Donald Trump obećavao novu društvenu mrežu na kojoj će moći bez ikakvih ograničenja postavljati svoja govna mišljenja. Sada je bivši predsjednik SAD-a uspio lansirati web-stranicu koja bi trebala predstavljati tu dugonajavljivanu društvenu mrežu, ali je to samo nova sekcija njegovog vlastitog websitea i u pitanju je običan blog. Ne znamo kako je to društvena mreža kad je on jedini gore koji može nešto objavljivati? Još jednom dokazuje kako ne zna ništa.

Pogledaj to čudo OVDJE, ali brzo ćeš zaboraviti. Jer tako i treba biti.

Izgleda kao Twitter, ali nije Twitter. Najobičniji je blog. Možeš njegove statuse podijeliti na Facebooku i Twitteru. Koji su ga blokirali čim je prestao imati predsjedničke ovlasti. Ali hej, ako je Trump u pravu (a njegovi pristaše govore da je) i ako su takva pravila, hej, onda je Idesh isto društvena mreža još od 2007. godine! Čestitamo nam!

Kaže kako je ovo mjesto gdje će se moći govoriti sigurno i slobodno, ravno s deska Donalda J. Trumpa. I dalje ne vidimo kako će itko moći govoriti. Osim njega. Tužno je sve ovo.

Na stranici se čak možeš i predbilježiti za nove postove. Čak i piše “Želiš li obavijest kad Predsjednik Trump pošalje poruku?”. Brate, nisi više predsjednik. Samo si tužni starkelja koji nikad nije išao na terapiju. Ako i jesi, nisi uspješno.

U drugim, ozbiljnijim vijestima, Facebook je održao saslušanje i odlučili su mu produžiti kaznu za poticanje nereda pa će na Facebooku ostati blokiran. Sva sreća, ima svoju društvenu mrežu.