Kako joj ide?

U večerašnjem polufinalu nastupa pjevačica koja je šarmirala publiku kopiranjem Baby Lasagne

Sarah Bonnici i Baby Lasagna
Sarah Bonnici i Baby Lasagna Foto: TikTok/Screenshot
Ne stoji dobro na kladionicama, ali uspjela je osvojiti simpatije korisnika društvenih mreža.

Sarah Bonnici predstavnica je Malte koja će u večerašnjem polufinalu Eurosonga pokušati izboriti veliko finale. Malta će nastupiti prva, a iako je na kladionicama predzadnja po vjerojatnosti prolaska u finale, Sarah je već pobijedila jer je uspjela šarmirati gledatelje objavom na društvenim mrežama u kojoj pleše s Baby Lasagnom.

\\folder\vezani_članak Hrvatski predstavnici na Eurosongu Samo za prave fanove Poredajte hrvatske predstavnike Eurosonga i pokažite da ste pravi obožavatelj \\folder\vezani_članak Pozornica i ruke obožavatelja u zraku i natpis Glazbeni kviz o Eurosongu 2024 Koliko toga ste čuli? Da vas vidimo! Samo će pravi obožavatelji Eurosonga imati sve točno

Sarah je objavila video u kojem ona i Baby Lasagna jedno drugom pokazuju svoje koreografije za nastup na Eurosongu, a onda zajedno izvode obje. Objava je izazvala lavinu pozitivnih komentara pa tako neki pišu: “Preslatko! Upravo zato volim Eurosong!”, “Ovo mi je baš uljepšalo dan”, “Ajme, kakav savršen duet, nismo ni znali da ga trebamo!”.

Snimke kojima je Sarah šarmirala gledatelje prenosimo u nastavku, kao i spot za njezinu pjesmu pa provjerite mislite li da zaslužuje prolazak u finale.