Nadmudrila ga je

Ulovila supruga u preljubu! Uspjela ga je iznenaditi uz pomoć radijske postaje

Preljub
Preljub Foto: Canva
Radijska je postaja pomagala u lovu na supruga preljubnika

Ulovila supruga u preljubu! Sve je učinila uz pomoć radijske postaje
Žena koja je mislila da je muž vara uhvatila ga je na djelu nakon što se za pomoć obratila radijskoj emisiji. Serija TikTok videa s detroitske radijske postaje Channel 955 prikazuje voditelje emisije „Mojo in the Morning“ u razgovoru sa ženom koja je bila uvjerena da ju je muž prevario.

 

@channel955detroit

Pt. 1 - Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him to try & catch him cheating

♬ original sound - Channel 955

 


Neko je vrijeme sumnjala da njezin partner izlazi s drugim ženama, ali svaki put kad bi to spomenula, rekao bi joj da si sve to zamišlja. Ipak, njezina se sumnja nastavila nakon što je u njegovom automobilu pronašla dokaze.

 

@channel955detroit

Pt. 2 - Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him to try & catch him cheating

♬ original sound - Channel 955


“ Morala sam otići po svoju kćer i nisam mogla pronaći ključeve svog auta pa sam uzela njegov auto”, rekla je. "Na putu su me zaustavili zbog prebrze vožnje. Morala sam otići i pronaći dokumente u pretincu za rukavice, a kad sam ga otvorila, našla sam pamflet za predstavu na koju sam željela ići." objasnila je voditeljima.

Žena je objasnila da je osjećala kako je njezin suprug otišao na predstavu s drugom ženom, a pošto je sve zvučalo nategnuto, radijski voditelji su ga nazvali kako bi saznali što se događa.
Nakon nekoliko sekunda zvonjave, suprug podiže slušalicu i jedan od domaćina pretvara se da je predstavnik cvjećarske tvrtke koja želi poslati besplatan buket cvijeća osobi po njegovom izboru.

@channel955detroit

Pt. 3 - Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him & catches him cheating with another woman

♬ original sound - Channel 955

Naravno da muškarac nije rekao ime svoje žene, već je cvijeće poslao drugoj. Na voditeljevo pitanje „U kakvoj ste vezi s osobom?“ odgovorio je s „Ona je prijateljica“


Razgovor se nastavlja tako što se od muškarca traži da snimi glasovnu poruku koju će poslati uz cvijeće, a u njoj je izjavio ljubav prema drugoj ženi. U tom se trenutku ubacuje drugi voditelj kako bi otkrio istinu, govoreći "Ovo je zapravo emisija Mojo in the Morning i vaša žena je slušala cijeli ovaj razgovor i upravo je čula da šaljete cvijeće drugoj ženi.“.

Voditelj je zbunjenom suprugu objasnio cijelu situaciju, a onda je mikrofon prepustio supruzi. "Ovo je prilika da budes iskren", rekla mu je žena i izravno ga upitala „Jesi li u ovom braku ili nisi. Uvijek koristiš izlike i opravdanja što me čini ludom“.

Muškarac na kraju priznaje da je prevario, ali ne bez izgovora, tvrdeći da posljednjih nekoliko mjeseci njihova odnosa nisu bili dobri. Na kraju je priznao da se osjeća loše oko svega i da je ulovljen na dijelu.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!