Grozno...

Vratila se s godišnjeg i imala je što vidjeti: U toaletu ju je dočekao prizor iz noćnih mora

Zmija u toaletu
Zmija u toaletu Foto: YouTube/Screenshot
Žena je naišla na zmiju koja se skrivala u toaletu i dobro se prestrašila.

Michelle Lespron iz Arizone (SAD) doživjela je neugodno iznenađenje kad se vratila s godišnjeg odmora. Iako je kuća trebala biti prazna, u toaletu ju je dočekala nepozvana gošća koja se sakrila u školjci.

“Odmah sam vrisnula i ispustila vjerojatno najjeziviji zvuk koji je ikad napustio moje tijelo”, prepričala je Michelle. “Mislila sam da se takve stvari događaju samo u hororima. Nisam mogla koristiti taj toalet danima”.

\\folder\vezani_članak Izgorjeli na sucnu Jao... Ne budite poput njih: Smijali se upozorenjima pa na vlastitoj koži naučili koliko je sunce opasno \\folder\vezani_članak Neugodno buđenje Neugodno buđenje Zadrijemao pod stablom pa doživio neugodno iznenađenje kad je vidio što mu se ušuljalo u košulju

 

Michelle je pozvala stručnjake za uklanjanje zmija kojima je trebalo dva dana da je uhvate jer se vješto skrivala. Stručnjaci su na kraju uspjeli ukloniti zmiju te su zaključili da nije riječ o otrovnoj vrsti, iako grize i zastrašujuća.

Snimku situacije koja je mnogima visoko na popisu noćnih mora možete pogledati u nastavku pa svakako zavirite ako ste dovoljno hrabri.