LOL

"Zar žene stvarno misle da je ovo duhovito?": Objava o prevari podijelila Balkance, muškarcima se baš ne sviđa

Skeč Meri Goldašić
Skeč Meri Goldašić Foto: TikTok/Screenshot
Objavom je mnoge korisnike, no čini se da se nije svima svidjela.

Meri Goldašić na TikToku je objavila šaljivi video u kojem uspoređuje reakciju na prevaru u dvadesetim i tridesetim godinama. U prvom dijelu snimke, uz opis: "Ja kad uhvatim muža s ljubavnicom s 20 godina", Meri brizne u plač i ne može vjerovati svojim očima. U drugom dijelu snimke, uz opis: "VS. ja s 30+ godina", Meri se prvo nasmije, a onda kroz vrata sobe kaže: "Maro, tebe je do'vatio, a? A ne voli ti on tako, moraš malo niže ispod uhvatit. Je l' vam treba što, hoćete vode malo da odmorite? 'Oćete ručnik malo da se obrišete?".

Objava je skupila više od 600.000 pregleda i 26.000 lajkova, a iako se mnogima snimka svidjela, čini se da neki, uglavnom muškarci, nisu shvatili foru. Neki od njih tako pišu: "Zar žene stvarno misle da je ovo duhovito?", "Da znaš kako on voli, one ne bi tražio drugu", "Siguran sam da je tako", "Nigdhe veze, promovira se blud i nemoral, u kakvom mi debilnom svijetu danas živimo".

Većina korisnika ipak je pohvalila autoricu objave i dobro se nasmijala, a u nastavku prenosimo video pa procijenite je li riječ samo o običnoj fori ili se osjećate osobno napadnuto.

 

@merigoldasic

Ali koliko sam se ja unijela u zvukove ako me kuzis

♬ original sound - Meri Goldašić

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Kućni popravci Zvuči poznato? "Ljubavi, ne treba nam majstor, ja ću": Snimka podigla prašinu na Instagramu, javile se žene iz cijele regije \\folder\vezani_članak Rasplesani djelatnikl Što kažete? Zaštitar osvojio publiku na koncertu Dua Lipe u Puli, sve su oči bile uprte u njega