Viralno

Žena tvrdi da joj dečko sve plaća jer... je ona investicija?!

Hannah uživa na odmoru
Hannah uživa na odmoru Foto: Instagram screenshot
Htjeli biste da vam netko plaća stanarinu, račune i luksuzne odmore, a da vi svoju zaradu trošite samo za sebe? Takva idila uspjela je Hannah Chan, koja tvrdi da joj dečko plaća sve što poželi jer je ona investicija, u nju se treba ulagati.

Ona je nakon mnogo neuspjelih spojeva odlučila da joj u životu treba netko tko će se brinuti o njoj te joj osigurati sve što poželi. Takvog dečka pronašla je u pet godina mlađem Kanađaninu Edu Reayu koji je vlasnik tvrtke koja se bavi copywritingom.

Kako se par zbližio tako je i Ed počeo uzdržavati Hannhu te joj ispunjavati želje dok se ona počela brinuti o kući i ponekad ga častiti smoothiejem. Da dobro ste pročitali, dok on plaća sve ostalo, Hannah se ipak nekada žrtvuje i svog dragog obraduje shakeom od voća.

Kada je ova priča izašla u javnost, javio se i Ed koji je pokušao demantirati cijelu stvar pa je tako na svom Instagram profilu podijelio sliku članka i u opisu objasnio situaciju.

Vjerojatno nenamjerno, on je svojim obrazloženjima dodatno potvrdio sliku koju je ovaj par prezentirao o sebi. Rekavši kako je istina da on sve plaća, ali da njegova cura nije gold digger, ili na hrvatskom sponzoruša, jer ga ona podržava u svemu. Možda bi mu netko trebao savjetovati da malo prouči rječnik jer je očito kako nije najbolje upoznat sa značenjem ove riječi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ed Reay (@ed.reay)