Ovisno o tome imate li tripofobiju, prizori iz galerije bit će vam ili jezivi ili posve obični.

Galerija Tripofobija (Foto: Imgur) Tripofobija (Foto: Imgur) - 14 Tripofobija (Foto: Imgur) - 13 +12 Tripofobija (Foto: Imgur) - 12

Tripofobija se definira kao strah od rupa, ali ne nužno od velikih. Ove rupe mogu biti vrlo sitne, nalaziti se u prirodi, na koži ili na predmetima. Mnogi ljudi nisu niti znali da imaju tripofobiju dok nisu naišli na fotografije koje su ih izbezumile iz vedra neba.

Vezani članci Obračun pasa i guštera Priroda je puna neobičnih obračuna: Susret divovskog guštera i pasa privukao pažnju prolaznika Stepenice smrti Stepenice smrti: Toliko su opasne da su postale hit na društvenim mrežama, biste li se usudili hodati njima?

Danas postoje i forumi posvećeni dijeljenju takvih fotografija, a u galeriji smo probrali neke fotografije koje su za većinu posve bezazlene, ali su dobar test za otkrivanje tripofobije. Ako želite provjeriti imate li i vi fobiju od rupa ili ste jednostavno znatiželjni i želite saznati što sve plaši ljude, slobodno pogledajte prizore iz galerije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju