Amerikanac u Hrvatskoj
Amerikanac u Hrvatskoj Foto: TikTok/Screenshot

Rekao je da mu se još uvijek teško naviknuti na jedan detalj života u Hrvatskoj.


Amerikanac koji već godinu i pol s obitelji živi u Dubrovniku na TikToku redovito objavljuje crtice iz života pa je tako nedavno podijelio što ga još uvijek najviše muči.

“Još uvijek se navikavam na vrijeme. Znam, i meni je teško vjerovati da se nakon gotovo godinu i pol još nisam naučio na lokalno računanje vremena. U Americi takvo računanje vremena zovemo vojnim vremenom i koristi se u vojsci, no ovdje se koristi u svakodnevnom životu. Dok mi u Americi za podnevne sate govorimo jedan ili šest popodne, ovdje umjesto toga koriste 13 ili 18 sati", požalio se.

Savladali lopova Ulična pravda: Pokušao opljačkati trgovinu pa dobio batine, ovakav preokret rijetko se viđa Otac na oltaru Utrčao u prepunu crkvu sa sinom i napravio nezamislivo, svi se pitaju što mu je bilo u glavi

“Iako u 80 posto slučajeva uspijem izračunati vrijeme, još uvijek mi se u rijetkim situacijama dogodi da uranim nekoliko sati", zaključio je Amerikanac čiju objavu s TikToka prenosimo u nastavku.

 

@cardonas2croatia #croatia #dubrovnik #europe #balkan #mediterranean #split #zagreb #župadubrovačka #time ♬ original sound - Car2Cro

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju