Ima stvarno svega

Biseri s Tindera: "Ne želim cijepiti djecu pa ćeš plaćati alimentaciju samo 4 godine"

Ludi profili (Foto: Tinder)
Ludi profili (Foto: Tinder) Tinder
\\folder\galerija Galerija Ludi profili (Foto: Tinder) Ludi profili (Foto: Tinder) Foto: Tinder Ludi profili (Foto: Tinder) - 17 Ludi profili (Foto: Tinder) - 17 Foto: Tinder Ludi profili (Foto: Tinder) - 16 Ludi profili (Foto: Tinder) - 16 Foto: Tinder +15 Ludi profili (Foto: Tinder) - 15 Galerija
Profili s Tindera mogu biti šaroliki na najbolje i najgore moguće načine.

Na Tinderu se može pronaći stvarno širok spektar osoba koje traže partnera, a neki od njihovih profila su vrlo zanimljivi, ako ne i bizarni. Među takvim biserima našla se žena koja jamči da neće cijepiti djecu pa će budući partner morati plaćati alimentaciju samo nekoliko godina, no crni humor samo je vrh ledene sante.

Među "biserima s Tindera" našao se student koji je imao nemoralnu ponudu za svoju profesoricu, ljudi s brojnim zanimljivim fetišima, ali i oni koji na kreativne načine daju do znanja da samo žele "dobru zabavu".

Neke od zanimljivih, neobičnih i morbidnih profila s Tindera svakako pogledajte u galeriji pa sami prosudite želite li instalirati aplikaciju ili je se kloniti u širokom luku.