Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par iz Kine četiri je godine pokušavao začeti analnim seksom dok ih konačno nije educirala liječnica koja je došla posjetiti njihovo selo.


Muž i žena iz Kine u dobi od 26 i 24 godine u braku su već četiri godine i cijelo vrijeme pokušavaju bezuspješno začeti dijete. Nedavno su napokon saznali da su napravili jednu ključnu pogrešku zbog koje nisu mogli ostvariti svoj cilj.

Vezani članci Rabljena roba - 16 Trgovine rabljene robe pune su čudnovatih predmeta, pogledajte što je sve na prodaju WTF Kome je to palo na pamet?! Naručili i napravili torte od kojih su i sladokusci ostali bez apetita

Naime, par je cijelo vrijeme prakticirao analni seks, koji inače slovi kao dosta učinkovita metoda kontracepcije. Liu Hongmei, liječnica koja je obilazila njihovo selo, pokušala je utvrditi zašto par ne može začeti, unatoč tome što redovito ima spolne odnose i želju za djetetom, piše Daily Mail.

Dok je ispitivala ženu o njezinom zdravlju, priznala joj je da seks svaki put bolan, ali da ustraje jer želi žačeti. Liječnica je odmah posumnjala da žena ima neku ginekološku bolest, no ostala je u šoku kad je shvatila da je nesuđena mama zapravo djevica.

Liječničko iskustvo navelo ju je da pregleda i ženin rektum, a prema njezinim riječima, u njega su stala tri prsta. Tada je liječnica saznala da je par zapravo cijelo vrijeme prakticirao analni seks te im je ostavila prospekte o seksualnoj edukaciji u nadi da će im to pomoći u proširienju obitelj.

Svega nekoliko mjeseci kasnije, Liu je obaviještena da je njezin plan upalio te da par konačno čeka prinovu, a par je kao zahvalu doktorici poslao 100 jaja i živu kokoš

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju