Inspirirala građane

Djevojka s mandarinama: Kristina pronašla puls nacije, više od 10.000 ljudi najavilo posjet

Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 12
Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 12
\\folder\galerija Galerija Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 12 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 12 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 19 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 19 +16 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 18 Galerija
Velik interes za brujon prodavačicom mandarina poprimio je... zanimljive razmjere.

Kristina Penava, atraktivna prodavačica mandarina s Podsusedskog mosta, animirala je cijelu Hrvatsku, a njezina popularnost otkriva mnogo toga o pulsu naroda. Nakon što su objave o njoj dostigle rekordnu popularnost na društvenim mrežama kod svih medija koji su pisali o njoj, neki brendovi već su počeli koristiti velike mandarine za internetski marketing, a na Facebooku je pokrenuta i stranica ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine''.

 

U trenutku pisanja članka, za ekskurziju je zainteresirano više od 10.000 korisnika, a na LINKU se možete odazvati i vi. Ako trebate podsjetnik zašto je Kristina popularna ili vam je ovo prvi glas, svakako pogledajte galeriju, a njezine slike s Instagrama već smo prenijeli u ČLANKU.