javili se i političari

Capakova fotografija zapalila društvene mreže: "Kad bih napisala da zaslužuje visoko mjesto na natjecanju za kretena godine..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku je u subotu stiglo novo cjepivo. Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak fotografirao se s kutijom cjepiva. Fotografija je objavljena na stranicama Zavoda, no, iz nekog razloga je kasnije povučena. Ipak, nije prošla neopaženo.

Fotografija ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka na kojoj on sjedi na kutiji tek pristiglog cjepiva protiv koronavirusa objavljena je na stranici Zavoda.

Nakon nekog vremena, uklonjena je s njihove stranice. Ipak, nije prošla neopaženo.

Društvene mreže zapalili su komentari političara, novinara i građana koji su na toj fotografiji vidjeli nešto više.

"Znači, cjepivo protiv COVID-19 stiglo je u sve države EU. Pa i u RH jer je RH članica EU. Nije viđeno u ostalih 26 da glavni epidemiolozi sjede na kutijama cjepiva. Jer se tako neće izleći nove doze", napisala je na Twitteru Jadranka Kosor.

"Kada bi ja npr. napisala da ova fotografija zaslužuje visoko mjesto na natjecanju za titulu kreten godine, bio bi to krajnje neprimjeren način javnog komuniciranja koji zaslužuje osudu. No da mi kao društvo reagiramo na neprimjereno, onaj koji se ovako uslikao bio bi smijenjen", napisala je Dalija Orešković.

 

 

 

 

 

 

  \\folder\vezani_članak Uništili Božić (Foto: sadanduseless.com) - 2 Božić dolazi Ljubimci se dokopali drvca i pokušali uništiti blagdansko raspoloženje

\\folder\vezani_članak Popravci za plakanje (Foto: boredpanda.com) - 40 Užas! Majstori će im morati platiti zbog nanošenja duševnih boli, pogledajte samo njihove ''popravke''