Tu stavi ciglu, tamo oplatu (FOTO: Facebook)
Tu stavi ciglu, tamo oplatu (FOTO: Facebook)

Jest da je biračko tijeli često naivno, ali baš toliko...


Za razliku od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji se doista za svih svojih mandata našetao po raznoraznim gradilištima, njegov brazilski kolega José Arno Appolo do Amaral iz Alvorada odlučio se za nešto drugačiji pristup i kraći put.

Vezani članci Fail Uredili su se za ljeto, ali samo za Instagram: Ni rođena majka ih ne prepoznaje, ispeglali su se do apsurda Stvarnost s Instagrama Filterima se bore protiv stvarnosti, no kome su uopće sviđaju u ovakvom izdanju?

Majstor se naprosto fotošopirao na fotografiju koja prikazuje nekakve radove, i to uz pozu koja je promatraču valjda trebala nametnuti zaključak da je nešto silno mudro govorio, možda što i kako treba raditi.

Na slikovito putovanje poveo je i svog zamjenika Valtera Slayfera da ispadne kako i on neumorno "dela", ali je fotografija ipak naprasno uklonjena sa službene gradske stranice na Facebooku nakon što je palo ruganje.

Jer naravno da ljudima nije trebalo previše da shvate kako je riječ o montaži, a nije im trebalo dugo niti da po društvenim mrežama počnu objavljivati vlastite duhovite uratke.

Tako su zafrkanti gradonačenika na fotografijama prošetali od Mjeseca sve do Bijele kuće, a u konačnici čak i natjerali da prizna gaf unatoč tome što je prvih nekoliko dana glasnogovornik uporno opovrgavao poigravanje u Photoshopu. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju