Pušenje (Foto: Screenshot/Facebook)
Pušenje (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook

Odvikavanje od pušenja može biti težak zadatak pa je dobro imati prijatelje kao podršku.


Pušači koji planiraju prekinuti s navikom često naglašavaju da im je važna podrška prijatelja nepušača. Pri tome obično misle na društvo u kojem se kreću jer je teže prestati pušiti ako su svi oko vas pušači.

Vezani članci Fail U slast! Pravili se važni u kuhinji pa samo napravili nered i obrukali se pred svima Fail Evo što se dogodi kad se ljudi više koriste mobitelom nego mozgom

No, prijatelji ponekad imaju radikalne metode odvikavanja bližnjih od pušenja, a to je demonstrirao Australac koji je pod svaku cijenu odlučio odviknuti prijatelja od pušenja. Njegove metode mogu biti efikasne, no isprobavate ih na vlastitu odgovornost.

Australac je svoje metode zabilježio u video kompilaciju koju prenosimo u nastavku, a koja je nasmijala sve nepušače na društvenim mrežama dok je poprilično naljutila pušače. Je li ovo dobar način ili mislite da će imati posve suprotan učinak, provjerite u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju