Prizori su toliko bizarni da biste mogli dobiti glavobolju ako ih pokušate objasniti.

Galerija Neobjašnjivi prizori (Foto: izismile.com) Neobjašnjivi prizori (Foto: izismile.com) - 29 Neobjašnjivi prizori (Foto: izismile.com) - 28 +27 Neobjašnjivi prizori (Foto: izismile.com) - 27

 Bizarni prizori koji kruže društvenim mrežama izgledaju kao da su ispali iz filmova strave pa ih je teško objasniti. Uvijek je zanimljivo spekulirati o tome što se motalo po glavi autorima tih kreacija, a ako se i sami osjećate kreativno, provjerite možete li vi objasniti njihovo stanje uma.

Vezani članci Postali roditelji Pogledajte što je uništilo ove mlade i lijepe ljude, više nikad neće biti isti Slika nije dostupna Čudaci s interneta uvijek nas drže u neizvjesnosti, možete li objasniti njihovo ponašanje?

Radi li se samo o privremenoj neuračunljivosti ili je riječ ipak o životnom stilu? Jesu li ljudi snimljeni u svojim najgorim situacijama ili se ponose fotografijama? To su samo neka od pitanja koja se javljaju nakon gledanja prizora iz galerije pa ih nikako ne propustite.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju