Postoje mnogi načini upropaštavanja jela, bez obzira na to jeste li amater ili profesionalac u kuhinji.


Jedno od najvećih razočaranja u kuhinji je kada pripremite ukusno jelo, koje onda zbog nezgode završi na podu. No to je već napredna tehnika upropaštavanja hrane koja pogađa samo iskusne kuhare, dok drugi zbog nespretnosti uspiju spaliti jelo ili cijelu kuhinju.

Vezani članci Ružan komentar ''Jako glupo dijete'': Dijete dobilo užasnu opasku zbog domaće zadaće, pogledajte što je bio povod Propali pokušaji - 9 Propali pokušaji: Silno su se potrudili, ali rezultatima su samo razočarali mušterije i nasmijali promatrače

Neke od nezgoda iz kuhinje amaterskih i profesionalnih kuhara prenosimo u galeriji prizora od kojih boli srce.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju