Mrlja na nepcu (Foto: Facebook/darian.depreta)
Mrlja na nepcu (Foto: Facebook/darian.depreta) Foto: Facebook/darian.depreta

Majku je prestrašila mrlja koju je otkrila na kćerinu nepcu, a onda je skoro umrla od srama kad je shvatila o čemu je riječ.


Darian Depreta, majka iz SAD-a, na Facebooku je objavila istinitu priču kojom je uspjela nasmijati mnoge roditelje iako priča nije baš laskava za nju. Naime, Darina je jednog dana otkrila smeđu mrlju na nepcu svoje kćeri i odmah otišla potražiti liječničku pomoć jer nije znala o čemu je riječ.

Vezani članci Plijesan Odvratno! Zapustili održavanje i dočekali ih uznemirujući prizori Nakon crkve Iz crkve ravno na TikTok: Kći se počela snimati, mamino lice govori tisuću riječi

"Medicinska sestra pokušala je obrisati mrlju, ali nije uspjela te je rekla da još nikada nije vidjela nešto takvo. Liječnik je sugerirao da je možda riječ o pjegi ili madežu, no bila sam sigurna da nema tu mrlju od rođenja. Kako su svi bili u potpunoj nedoumici, liječnik je već predložio dva specijalista.

Sestra je još jednom odlučila zaviriti Belli u usta i primijetila bijeli obrub te je svojski pokušala ostrugati mrlju... samo da bi odlijepila komad kartona! Karton se Belli zalijepio za nepce kad je žvakala kartonsku kutiju s kojom se igrala, a ja to uopće nisam primijetila.

Nakon toga sam oko pet minuta plakala i smijala se zbog kombinacije olakšanja i neugode. Iako sam svjesna da je komad kartona mogao biti puno opasniji za Bellu, na kraju mi je samo laknulo što nije riječ o nečem ozbiljnijem", zaključila je majka koja kaže da je od srama poželjela propasti u zemlju i više se nikada ne pojaviti u toj ordinaciji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju