Ovakva količina bilješki i natuknica vjerojatno još nije zabilježena u povijesti čovječanstva.

Galerija Udžbenikom zadivio profesora (FOTO: @ yuusuke_suzuki) Udžbenikom zadivio profesora (FOTO: @ yuusuke_suzuki) Udžbenikom zadivio profesora (FOTO: @ yuusuke_suzuki) +0 Udžbenikom zadivio profesora (FOTO: @ yuusuke_suzuki)

Yusuke Suzuki, 31-godišnji profesor povijesti, naprosto nije mogao odoljeti a da na svom profilu na Twitteru ne podijeli fotografije udžbenika nekoga studenta koji je na središnjem državnome ispitu točno odgovorio na apsolutno sva pitanja iz tog predmeta!

Vezani članci Profesor i zamka Profesor testirao zamku, učenici panično vrištali i apelirali da prestane Plaža Okuma Otkrio naizgled idiličnu plažu, a onda shvatio koliko je zapravo opasna

Naime, sve te silne bilješke i natuknice Suzukiju su odmah pojasnile kako mu je to pošlo za rukom, a nije ni drugima preostalo nego da zaključe kako je đak među napredanijima koje je svemir dosad vidio.

Čini li vam se izjava pretjeranom? Molimo vas, pogledajte u nastavku objavljene fotografije, pa sami donesite sud je li zaslužio takvu titulu.

Nažalost, Suzuki u svojoj objavi nije napisao uz koliku je uspješnost odgovorio na pitanja iz ostalih predmeta, ali mu je od srca poželio da upiše željeno sveučilište.

Inače, središnji državni ispit u Japanu je prilično sličan našoj maturi, a riječ je o standardiziranome testu čiji su rezultati krucijalni za daljnji upis na državna, pa čak i pojedina privatna sveučilišta.

Dapače, neki fakulteti studente primaju isključivo na temelju uspješnosti na takozvanom ispitu Shiken, dok drugi traže polaganje dodatnih testova usklađenih s potrebama te obrazovne institucije.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju