Što je istina?

Mlada mama prokazala trikove kojima se služe Instagram modeli

Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 5
Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 5 Instagram/selfloveclubb
\\folder\galerija Galerija Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 5 Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 5 Foto: Instagram/selfloveclubb Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 7 Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 7 Foto: Instagram/selfloveclubb Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 6 Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 6 Foto: Instagram/selfloveclubb +4 Trikovi (Foto: Instagram/selfloveclubb) - 8 Galerija
Slike s Instagrama ponekad ne oslikavaju stvarnost, a jedna mlada mama odlučila je educirati javnost.

Milly je 23-godišnja medicinska sestra i novopečena majka koja je na Instagramu odlučila prokazati trikove Instagram modela. Na društvenim mrežama često je teško razlikovati istinu od fantazije, a Milly se nada da će njezine fotografije pomoći ženama da nauče voljeti svoja tijela.

Milly je objavila svoje fotografije u spontanim pozama i usporedila ih sa svojim fotografijama na kojima strateški pozira kako bi prikrila "mane" ili se služi jednostavnim alatima za uređivanje fotografija.

Prekrivanje trbuha tajicama i dodavanje trbušnjaka uređivanjem slike samo su neki od trikova koje je isprobala, a kakvim se još trikovima ljudi služe kako bi izgledali bolje na društvenim mrežama, svakako provjerite u galeriji.