Prijateljica mu je pokušala dokazati da je bolja od njegove cure, ali plan joj se vrlo brzo izjalovio.

Galerija Luda cura (Foto: Screenshot) Lude poruke (Foto: thechive.com) - 5 Lude poruke (Foto: thechive.com) - 6 +6 Lude poruke (Foto: thechive.com) - 4

Poruke dugogodišnjih prijatelja i poznanika koji odjednom imaju potrebu proliti svoje godinama skrivane osjećaje mogu biti vrlo neugodne, a upravo takve poruke podijelio je jedan mladić kojem je prijateljica pokušala objasniti zašto je bolja od njegove sadašnje djevojke.

Vezani članci Fail Školska godina nije počela bajno, vidi se da je mnogima nedostajalo fizičke aktivnosti Užasne frizure ''Ma, samo me uneredi'': Svi se pitaju kako su nastale ove frizure, neke su teorije kreativne

Prvo mu je počela pisati da joj nedostaje i da se već dugo nisu vidjeli, a onda je upitala kako je njegova cura. Razgovor se naglo pretvorio u njezino dokazivanje da je bolja od njegove sadašnje djevojke i da zaslužuje barem jedan spoj s njim.

''Dokazivanje'' se nastavilo unatoč njegovu stalnom odbijanju i uključivalo je ponude kao poput seksa na prvom spoju, a sve je kulminiralo priznanjem kako zapravo misli da je on dosadan i da nije talentiran te da se samo pretvarala da ga podnosi jer je dobra osoba koja voli raditi lijepe stvari za druge.

Uslijedio je još jedan preokret u kojem se ispričala za prethodne poruke i još ga jednom zamolila za samo jedan spoj. Cijelu razmjenu ludih poruka možete pogledati u galeriji pa sami procijenite je li mladić propustio priliku života ili si je spasio život.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju