Čarape (Foto: Facebook)
Čarape (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Čarape sa zmijskim uzorkom uspjele su prevariti supruga koji se odmah obrušio na "zmije" bejzbolskom palicom.


Žena iz Australija završila je u bolnici s više prijeloma stopala nakon što ju je muž udario bejzbolskom palicom misleći da su mu se u krevet ušuljale zmije. Naime, žena je odjenula seksi čarape s uzorkom zmije, a čarape su bile toliko uvjerljive da su nasmrt preplašile supruga.

Vezani članci Slika nije dostupna Možete li uočiti zmiju na fotografiji? Odlično se kamuflirala, gotovo nitko je ne vidi Slika nije dostupna Biste li preživjeli jedan dan u Australiji? Provjerite možete li pronaći zmije u okućnici

Žena je odlučila malo začiniti akciju u krevetu i iznenaditi supruga seksi čarapama, no čini se da su čarape s uzorkom zmije bile previše uvjerljive. Suprug je dohvatio palicu čim je vidio "zmije" u krevetu pa je udario jednu "zmiju" po "glavi".

Kada je shvatio da je to zapravo stopalo njegove supruge, već je bilo prekasno pa je žena završila u bolnici sa slomljenim stopalom. Fotografije poziranja sa slomljenim stopalom, koje je uslijedilo nedugo nakon poziranja u seksi čarapama, proširile su se internetom, a možete ih pogledati u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju