Ispovijest lijepe naivke

Nije ni sponzoruša biti lako: Tražila je nekog da joj sve plaća, pa naletjela na prevaranta koji ju je opljačkao samo tako

Anna Ryan (FOTO: Facebook)
Anna Ryan (FOTO: Facebook)
Ispostavilo se da je bogati tatica bio bogat jednimo na riječima, da nije imao gotovo ništa, kamoli zlatni rudnik i Lamborghini.

Anna Ryan, 21-jednogodišnja ljepotica iz Bedforda u Engleskoj, prepričala je ovih dana novinarima lista The Sun kako je na grub način naučila da nije ni sponzoruša biti lako.

Nju je prije tri godine dobio na štos lukavi prevarant David Overton, koji je nakon niza sličnih zlodjela u veljači 2017. godine osuđen na 15 mjeseci zatvorske kazne.

Ryan u svojoj ispovijesti uopće nije tajila da je tražila nekoga dubokoga džepa da je uzdržava, pa tu potrebu objasnila sljedećim riječima:

"Premda sam tada imala samo 18 godina, već sam bila debelo sita nezrelih vršnjaka i željela sam upoznati zreloga muškarca kojem nije bila životna zagonetka kako se postupa s damama. Na putu do ostvarenja tog cilja prijavila sam se na prijedlog prijateljice na jednu internetsku stranicu, koja je u opisu držala pojašnjenje da se na njoj upoznaju lijepi i uspješni ljudi radi međusobne koristi."

"Odmah sam se predstavila kao djevojka željna sugar daddyja te mi nije bilo potrebno dugo čekati da stigne prva poruka u pretinac. Javio mi se izvjesni James Walsh, čiji me profil oborio s nogu. Tvrdio je da je trgovac dionicama koji zarađuje preko 50 milijuna funti godišnje, sa stanom u prestižnoj londonskoj četvrti Chelsea i uredima u Edinburghu i Dubaiju", prepričala je Ryan, pa nastavila:

"Budući da je uvodno dopisivanje prošlo odlično, razmijenili smo brojeve i narednih mjeseci provodili barem sat vremena dnevno na telefonu. Pričao mi je kako nema vremena za ozbiljne veze i da mu je do trofeja uz njega, a poslao mi je i fotografije svog Lamborghinija. Njegov mekani 'Chelsea' naglasak i tvrdnja da također posjeduje rudnik zlata su me totalno zaludjeli."

Hej, živote, što me snađe, dao si mi da snivam jahte, pa mi potopio sve lađe.

"Na prvi spoj sam pristala nakon sedam mjeseci i sve je proteklo u najboljem mogućem tonu. Doduše, tražio je da dođem po njega jer mu se na Lamborghiniju ispuhala guma, ali sve ostalo je bilo sjajno. Mogla sam ga čuti kako s klijentima dogovora poslove, kako mu asistent priprema putovanje u New York, ali i vidjeti zlatni Rolex na ruci", prepričala je naivna djevojka, koja je nedugo potom shvatila da je sve to bila samo predstava.

"Kada me pozvao na novi spoj, mislila sam da sanjam. Bila sam izvan sebe od sreće. Ja da mu se sviđam?! Nisam mogla dočekati da ga ponovo vidim, a druga je večera završila tako što sam ga pozvala kod sebe kući budući da roditelja nije bilo. Željela sam da noć iskoristimo najbolje što možemo, pa čula sve što sam htjela od njega, sve o čemu sam maštala."

"Obećao mi je da će me odvesti u Dubai, da će u stanu u Chelseaju napraviti mjesta za moju garderobu, a u jednom me trenutku čak nazvao i svojom djevojkom. Sve je bilo bajkovito do trenutka kada je iznenada rekao da mora pronaći pet tisuća funti kako bi izvukao iz pritvora suradnika koji je nešto zabrljao u ime njegove tvrtke."

"Objasnio mi je da su mu zbog zbrke zamrznuli račune kompanije, pa hitno od mene zatražio novac, i to na vrlo agresivan način. Počeo je na mene galamiti, vikati da sam sebična, te mi je na kraju izvadio karticu iz torbice i s nje sve počistio uz moj pristanak jer sam ga se takvog ljutitog silno uplašila", priznala je Ryan, koja je potom napokon provjerila na internetu s kim zapravo ima posla.

Još istu večer je otkrila da je slatkorječivi James zapravo David Overton, serijski prevarant, koji je na isti način opelješio još nekoliko nesretnica željnih lagodnog života uz bogate muškarace. Overton je na kraju izveden ispred suda, a uz Ryan protiv njega je svjedočilo još osmero djevojaka.