Kako je to moguće?

Ogromni sigurnosni propusti: Uočili velike probleme, provjerite možete li ih prepoznati

Sigurnosne mjere
Sigurnosne mjere Reddit
\\folder\galerija Galerija Sigurnosne mjere Sigurnosne mjere Foto: Reddit Sigurnosne mjere - 41 Sigurnosne mjere - 41 Foto: Reddit Sigurnosne mjere - 40 Sigurnosne mjere - 40 Foto: Reddit +39 Sigurnosne mjere - 39 Galerija
Pokazali sigurnosne propuste koji su toliko očiti apsurdni da im nije jasno kako je uopće došlo do njih.

Društvenim mrežama kruže objave nezadovoljnih mušterija i slučajnih promatrača koji su uočili velike sigurnosne propuste pa su ih odlučili podijeliti sa svima. Svi se pitaju kako su ovi vrlo očiti propusti mogući i jesu li se potkrali zbog lijenosti, nesposobnosti, nemara ili obične ljudske gluposti.

Na prizorima koje su uočili može se vidjeti ograda koja izgleda poput ljestvi pa je izgubila primarnu ulogu otežavanja ulaska u privatni prostor, a tu su i druge nebuloze poput rampe koju je jednostavno zaobići s obje strane ili dekorativnih sigurnosnih kamera koje su ili krivo usmjerene ili uopće ne funkcioniraju.

Neke od zabrinjavajućih sigurnosnih propusta prenosimo u galeriji pa svakako pokušajte dokučiti koja loša osobina ljudskog karaktera je glavni krivac za takve apsurde.