Pokazali sigurnosne propuste koji su toliko očiti apsurdni da im nije jasno kako je uopće došlo do njih.

Galerija Sigurnosne mjere Sigurnosne mjere - 41 Sigurnosne mjere - 40 +39 Sigurnosne mjere - 39

Društvenim mrežama kruže objave nezadovoljnih mušterija i slučajnih promatrača koji su uočili velike sigurnosne propuste pa su ih odlučili podijeliti sa svima. Svi se pitaju kako su ovi vrlo očiti propusti mogući i jesu li se potkrali zbog lijenosti, nesposobnosti, nemara ili obične ljudske gluposti.

Vezani članci Skupe pogreške - 8 Čuvajte se riže! Samo jedno zrno može vam upropastiti laptop, on je tu spoznaju skupo platio Domišljati izumi - 14 Imaju rješenje za svaki problem, njihovi izumi čista su komedija

Na prizorima koje su uočili može se vidjeti ograda koja izgleda poput ljestvi pa je izgubila primarnu ulogu otežavanja ulaska u privatni prostor, a tu su i druge nebuloze poput rampe koju je jednostavno zaobići s obje strane ili dekorativnih sigurnosnih kamera koje su ili krivo usmjerene ili uopće ne funkcioniraju.

Neke od zabrinjavajućih sigurnosnih propusta prenosimo u galeriji pa svakako pokušajte dokučiti koja loša osobina ljudskog karaktera je glavni krivac za takve apsurde.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju