Bijesna poruka
Bijesna poruka Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Nezadovoljni vozač bio je toliko bijesan da je uložio puno truda u pisanje ljute poruke.


Na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' osvanula je fotografija poruke koju je nezadovoljni vozač ostavio osobi koja mu je skinula registarske oznake s automobila. Ta osoba navodno parkira tri automobila na parkiralištu, a nezadovoljnom autoru poruke ne dopušta da parkira niti jedan automobil.

Vezani članci Poruka od šljunka "To se zove majčin sin": BMW-om blokirao prolaz pa dobio jasnu poruku Izlazak s parkinga Ovako napet izlazak s parkinga ne viđa se često, gledatelji su na rubu sjedala!

Nezadovoljni vozač poruku je napisao i isprintao velikim tiskanim slovima te je zaštitio plastičnom folijom, a poruka glasi: ''Proklet bija koje skinija pločice sa Pežoa. Proklinjači te svaki dan đubre seljačko. Jeli ti ovo didovina. Je*a majku svoju ledenu na daski. Dabogda ti se ruke osušile do ramena pa ne moga ku*ca izvadit za pišanje. Ti moš parkirati 3, a ja ne mogu jedan. Proklet bija svaki dan.''

Objava je skupila brojne komentare pa se neki dive poruci: ''E, pa, brate, evo ti ruke. Svaka riječ na mjestu ti stala, bilo je takvih meni pred kućom, ne tri nego njih sedam, a jedan te isti vozač'', a drugi smatraju da obje sukobljene strane trebaju pomoć: ''O, Isuse, smiluj se i jednom i drugom'', ''Kad te ljutnja drži dovoljno dugo da ovo natipkaš, isprintaš, staviš u košuljicu (za svaki slučaj da ne pokisne prije nego što je prokletnik vidi) i objesiš''.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju