Tetovirala se u krivo vrijeme i sad njezina tetovaža znači nešto posve drugo.


Društvenim mrežama počeo se širiti izazov u kojem se ljudi natječu u najgorim tetovažama, a jedna djevojka posebno se istaknula. Naime, ona je željela obilježiti individualnost i iskrenost tako što si je na ruku tetovirala: ''Hrabro i buntovnički odbijam nositi masku''. Iako je ''nošenje maske'' u ovom slučaju simbolično, djevojka se tetovirala u ožujku 2020. godine, samo nekoliko dana prije nego što je pandemija okrenula cijeli svijet naopako.

Vezani članci Majstori fotošopiranja Jeste li nasjeli na njihove obmane? Pokušali urediti slike pa se pretvorili u neprepoznatljive utvare Odbojne tetovaže Cure i dečki priznali koje su im tetovaže najodbojnije, slažete li se s njima?

Iako je tetovaža bila potpuno nevina prije početka pandemije, obaveze nošenja maski potpuno je promijenila značenje pa je se djevojka srami. Njezinu priču pogledajte u nastavku, a u galeriji prenosimo tetovaže koje bi joj mogle biti konkurencija.

 

@wakaflockafloccar

stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. fyp foryoupage tattoo worsttattoo winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️

♬ original sound - wakaflockafloccare

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju