Auto na zebri
Auto na zebri Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook

Mercedes stranih registarskih oznaka parkirao je na zebri, ali korisnici društvenih mreža ne daju se prevariti.


Na stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena je fotografija skupocjenog Mercedesa parkiranog na pješačkom prijelazu ispred trgovine. Automobil ima švicarske registarske oznake, no korisnici društvenih mreža nimalo ne sumnjaju da se radi o domaćem čovjeku.

BMW u Solinu Vozač BMW-a parkirao na nogostup u Solinu pa imao što vidjeti kad se vratio Poruka na trgovini Poruka na trgovini iznenadila turiste: "Naša Vlada puna je majmuna… dobro došli u Hrvatsku!"

 

U komentarima pišu: "Nevjerojatno koliko se ponašanje odmah promijeni, čim se izađe iz takvih država. U Švicarskoj mu sigurno i ne padne na pamet ovakva ideja jer bi tamo policija oderala kaznu, ali zato kod nas - tko sam, što sam. Stigao seljober pa mora pokazati kakav auto ima. Ima ona stara: Može seljačina iz sela, ali selo ne može iz seljačine", "Balkanac može otić iz Balkana, al Balkan iz Balkanca nikad", "Jel to onaj model koji se na kraju parkira u ljude?", "S brda direkt u Mercedes", "Živio i ja u Lodlilandu i da tamo parkira ovako, majka bi mu zakukala od kazne koju bi tamo dobio. A što da se radi… možeš izaći iz sela, ali selo iz njega nikada".

Fotografiju koja je podigla prašinu na društvenim mreža prenosimo u nastavku pa provjerite mislite li da vlasnik automobila Švicarac ili domaći čovjek.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju