Nije dobro prošlo

Požalila se na ''mast'' na trbuhu i pokazala kako zapravo izgleda: ''Je l' nas ona zaje*ava?!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozirala je u seksi rublju i pokazala svoje ''mane'' pa je dobila jezikovu juhu.

Australska influencerica Belle Lucia (25) na Instagramu je objavila snimku na kojoj pokazuje kako njezino tijelo izgleda kad pozira za Instagram te kako izgleda kad se ne trudi. Na snimci na kojoj pokazuje kako zapravo izgleda uhvatila je kožu na trbuhu kao da se žali na ''mast'' koju skriva na slikama, no publika je primijetila da izgleda identično pa se uz fotografiju mogu naći mnogi ljudi komentari.

''Je l' nas ona zaje*ava?! Izgleda identično'', piše u jednom komentaru, a drugi je primijetio: ''Samo pokazuješ koliko si mršava''. Influencerica se nakon brojnih komentara odlučila ispričati pa je napisala da se samo htjela priključiti drugim influencericama koje su objavile slične snimke uz poruku: ''Sreća nije veličina''.

''Samo sam htjela naglasiti razliku između slika na kojima poziram jer mislim da zapravo izgledam drugačije i to mi utječe na samopouzdanje. Ispričavam se, samo sam željela širiti pozitivnu poruku o tijelu'', napisala je Belle Lucia nakon što je primila brojne negativne komentare.

Njezina priča samo je još jedan dokaz koliko su društvene mreže iskrivile pojam o ljudskom tijelu pa čak i supermodeli misle da su debeli jer imaju rastezljivu kožu na trbuhu. Objavu kojom je uzrujala mnoge možete pogledati u nastavku.