Obračun stoljeća

Rat bez pobjednika: Borio se protiv ptica četiri godine, svaka je slika sve smješnija

Obračun protiv ptica (Foto: Imgur)
Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) Imgur
\\folder\galerija Galerija Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) Foto: Imgur Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) - 3 Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) - 3 Foto: Imgur Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) - 14 Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) - 14 Foto: Imgur +11 Obračun protiv ptica (Foto: Imgur) - 1 Galerija
Vječni obračun čovjeka i prirode i ovaj je put završio pobjedom prirode, ali na dosta zabavan način.

Životinje koje nisu kućni ljubimci znaju stvarati svakakve neprilike kada se udomaće u kućama ili oko njih. Korisnik Imgura atomicrabbit2 objavio je svoju četverogodišnju borbu s takvim nepoželjnim gostima koji su se udomaćili na njegovoj terasi.

Sve je počelo kada je kupio novu kuću koja je imala kamin, a dimnjak je bio smješten na terasi iza kuće. To se pokazalo kao savršeno mjesto za ptice jer je bilo toplo i zaštićeno od kiše. Nepozvane goste prvi je put zamijetio u kolovozu 2014. godine, kada su ga ptice počele strašiti svaki put kada bi prošao pored njih.

Iako mu je to išlo na živce, do problema je došlo kada su ptice počele vršiti nuždu i raditi gnijezdo u samom dimnjaku. Tada ga je prvi put pokušao ograditi žicom, što se pokazalo neuspješnim jer su ptice sljedeće gnijezdo napravile na žici.

Vlasnik je pokušavao ograditi dimnjak sve kreativnijim rješenjima, a tijek ovog četverogodišnjeg rata možete pogledati u galeriji. Treba li posebno naglašavati da niti jedan pokušaj nije urodio uspjehom?