Srednjoškolac je zamolio tatu da ga ne sramoti, a ono što je otac napravio danas mu je najdraža uspomena.

Galerija Tata i sin (Foto: boredpanda.com) Tata i sin (Foto: boredpanda.com) - 22 Tata i sin (Foto: boredpanda.com) - 21 +20 Tata i sin (Foto: boredpanda.com) - 20

Rain Price tipičan je američki srednjoškolac koji je došao u onu dob kada se srami gotovo svega što rade njegovi roditelji. Prvog dana srednje škole, otac ga je ispratio mahanjem dok je ulazio u školski autobus, pa se Rain kasnije požalio mami da ga je sram te da pokuša nagovoriti tatu da to više ne radi.

Vezani članci Beba i roštilj "Srce mi je stalo": Ostavila dijete nasamo sa suprugom pa doživjela šok Snalažljivi sin Klinac oduševio kreativnošću, ništa ne može razdvojiti braću kad se žele igrati

Tata je slučajno čuo razgovor, ali umjesto da prestane mahati sinu u školskom autobusu, odlučio se na potpuno drugačiji pristup. Od tada ga je svaki dan pozdravljao u novom neugodnom kostimu, a to je trajalo 170 dana.

Rain danas ima 19 godina i crkveni je misionar u Liberiji, a fotografije njegovog tate koji ga je uporno pozdravljao i ''sramotio'' pred kolegama iz školskog autobusa danas su mu predivna uspomena, a možete ih pogledati u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju