Red, rad i disciplina

"To je ista osoba?" Njezine fotografije otkrivaju da svatko može biti influencer

Rianne Meijer (Foto: Instagram/rianne.meijer)
Rianne Meijer (Foto: Instagram/rianne.meijer) Instagram/rianne.meijer
\\folder\galerija Galerija Rianne Meijer (Foto: Instagram/rianne.meijer) Rianne Meijer (Foto: Instagram/rianne.meijer) Foto: Instagram/rianne.meijer Influencerica (Foto: Instagram/rianne.meijer) - 25 Influencerica (Foto: Instagram/rianne.meijer) - 25 Foto: Instagram/rianne.meijer Influencerica (Foto: Instagram/rianne.meijer) - 24 Influencerica (Foto: Instagram/rianne.meijer) - 24 Foto: Instagram/rianne.meijer +23 Influencerica (Foto: Instagram/rianne.meijer) - 23 Galerija
Rianne Meijer influencerica je iz Nizozemske koja je serijom smiješnih fotki dokazala da svatko može biti influencer, ako je voljan uložiti trud.

I dok jedni misle da influenceri mogu biti samo prelijepe osobe koje žive bajku, drugi misle da to mogu biti svi. Djevojka iz Nizozemske na Instagramu je objavila usporedne fotografije uređenih i običnih fotografija te tako jednom zauvijek dokazala da influencer može biti svatko tko je voljan uložiti trud u fotografiranje i uređivanje slika.

S njezinih fotografija vidljivo je da svaki prizor može izgledati obično ili bajkovito, bez obzira na to što je na slici ista osoba i lokacija. No trud uložen u kadriranje, osvjetljenje i uređivanje fotografije svakako se vidi.

Rianne Meijer na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja, a neke od slika na kojima uspoređuje fotografije nastale bez truda s onima u koje je uložila puno vremena svakako pogledajte u galeriji.