Mali trikovi

U tri slike pokazala kako Instagram može prevariti ljude: Njezina guza raste vam pred očima

Sophie Allen (Foto: Instagram/sophactivelife)
Sophie Allen (Foto: Instagram/sophactivelife) Foto: Instagram/sophactivelife
Fitness trenerica pokazala je da se ne treba previše opterećivati tuđom ljepotom na Instagramu.

 Sophie Allen je 27-godišnja fitness trenerica koja na svojem Instagramu redovito objavljuje savjete za vježbu, ali i rezultate svoje tjelovježbe. S preko 180.000 pratitelja, Sophie je shvatila da ima i određenu odgovornost prema onima koji je prate i počnu gajiti lošu sliku o svojem tijelu.

Sophie je zbog toga odlučila pokazati da postoje i alternativni načini postizanja savršenog izgleda na Instagramu, koji nemaju veze s vrijednostima koje ona promiče. Za razliku od tjelovježbe, zdrave prehrane i sličnih faktora koji mogu pozitivni utjecati na izgled, mnogi Instagram modeli se služe fotografskim trikovima.

 

 

on

Sophie je zbog toga odlučila objaviti tri fotografije na kojima demonstrira kako različite poze mogu potpuno promijeniti izgled njezine guze. Uz fotografije je napisala: ''Gledajući Instagram , lako se početi uspoređivati i pomišljati da nikada nećete dostići svoje ciljeve. Uspoređivanje je kradljivac veselja, posebno kada se uspoređujte sa stvarima koje izgledaju bolje zbog kuta snimanja, osvjetljenja i poziranja''.

Sophie je objavila tri fotografije koje jasno demonstriraju kako se izgled može promijeniti ovisno o poziranju te je poručila svojim obožavateljima da nauče voljeti svoje tijelo, svaki njegov dio i iz svih kutova.

 

 

on