Higijena u restoranu
Higijena u restoranu Foto: TikTok/Screenshot

Nevjerojatna snimka zabilježena u restoranu u trgovačkom centru zgrozila je gledatelje.


Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj je američki turist na putovanju u Pragu uhvatio zaposlenicu veganskog restorana u trgovačkom centru kako reže nokte u kuhinji. Zaposlenica je sjedila na površini za pripremu hrane, a stopalo je naslonila na ploču za rezanje.

Zaposlenica se prenula kad je vidjela da ima mušteriju koji je vidi, iako se sve odigralo na samo par metara od blagajne s direktnim pogledom na nju. Zaposlenica je bila okružena posudama s hranom koje su bile posvuda oko nje i bez poklopca.

Obračun u trgovini Sumanuta makljaža: Majka predala dijete kako bi se uključila u tučnjavu, šokantna snimka obišla svijet

Eksplozija plina Spremnik plina eksplodirao pred vatrogascima, za dlaku su izbjegli najgore

Snimka je šokirala i snimatelja i gledatelje na društvenim mrežama kojima nije jasno zašto bi itko rezao nokte na radnom mjestu, pogotovo na radnoj plohi restorana i još k tome u potpuno otvorenom prostoru.

Snimka nakon koje ćete vjerojatno imati više pitanja nego odgovora možete pogledati u nastavku pa procijenite kako biste reagirali da zateknete ovakav prizor u restoranu.

 

@blowitupbrady Vegan restaurant at mall in Prague, Czech Republic. I did a double take in disbelief before getting my phone put to record! I think the toenail clippings in the vegetables disqualify it for being “true vegan”! #restaurant #restauranttiktok #restaurantreview #grossrestaurant #healthcodeviolation #prague #czechrepublic #vegan #toenail ♬ Vomiting (Person Throwing up Puking Puke Vomit Throw Sick Noise Clip) [Sound Effect] - Finnolia Sound Effects

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju