To im je hvala

Umjesto da se im pokloni jer su mu sina vratili iz mrtvih, otac od liječnika zatražio novac zato što su mu pokidali odjeću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički gledano, liječnici su morali platiti tisuću kuna zato što su mladiću spasili život.

Liječnici iz kineskoga grada Wuhana susreli su se prije nekoliko dana sa situacijom koju nije baš tako lako većini razumjeti. Naime, tek što su iz mrtvih vratili jednog mladića oboljeloga od plućne embolije, u bolnicu je stigao njegov otac s primjedbom, odnosno zahtjevom da mu se isplati novac zbog odjeće koje je poderana tijekom intervencije u sali za hitne slučajeve.

Gospodin Li je ujedno primijetio da su njegovome sinu ispraznili i sadržaj iz džepova, pa je u to ime zatražio otprilike 1500 kuna odštete, prenosi Beijing News.

Liječnici su ga na kraju nekako uspjeli udobrovoljiti s nešto manjim iznosom, s otprilike tisuću kuna, te su čak pronašli i riječi razumijevanja.

"Za neke je ljude tisuću kuna nebitna životna stavka, ali gospodinu je taj iznos očito mnogo značio", kazao je jedan od njih koji je, ako ne već od oca, silne riječi hvale dobio od brojnih korisnika društvene mreže Weibo.

Pogledajte u nastavku video koji svjedoči da je priča, nažalost, daleko od izmišljene.