I mi kandidate imamo

Urnebesno loše naslovnice albuma: Mišo i Lokin našli se na popisu, pogađate li zašto?

Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com)
Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) http://katastrofalaomslag.blogspot.com
\\folder\galerija Galerija Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) - 31 Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) - 31 Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) - 30 Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) - 30 Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com +28 Urnebesne naslovnice (Foto: http://katastrofalaomslag.blogspot.com) - 29 Galerija
Na popisu su se našle svakakve kreacije, a Mišo i Duško nasmijali su ljude svojim pogledom.

Glazbena prošlost puna je urnebesnih naslovnica albuma koji vjerojatno nikada nisu smjeli vidjeti svijetlo dana, no svejedno su se našli na policama.

Netko svako toliko izvuče takve naslovnice iz naftalina i napravi popis najgorih, a ovaj put su se u odabranom društvu našli i albumi Miše Kovača i Duška Lokina.

Iako nemaju nebulozno kičaste naslovnice poput konkurencije, Mišo i Duško našli su se na popisu najgorih zbog kombinacije naziva albuma i njihovih pogleda.

Njihovi naslovi ''Ne mogu da te zaboravim'' i ''Ja čeznem za tobom'' popraćeni su pogledima koji zure u dušu pa su se odlično uklopili među ostale urnebesne naslovnice. Koje su se to sve naslovnice albuma našle na popisu najgorih, svakako provjerite u galeriji.