Pronašli su dvojnike zvijezdama pa se pitaju je li stvarno riječ o različitim ljudima ili je posrijedi nešto mističnije.

Galerija Besmrtne zvijezde (Foto: izismile.com) - 22 Besmrtne zvijezde (Foto: izismile.com) - 24 Besmrtne zvijezde (Foto: izismile.com) - 23 +21 Besmrtne zvijezde (Foto: izismile.com) - 25

O slavnim osobama ne kruže samo tračevi, već često i teorije zavjere, a poklonici jedne takve zavjere tvrde da su neke poznate osobe vampiri koji žive već stoljećima. Kao dokaz svoje teorije usporedili su fotografije slavnih osoba s povijesnim fotografijama i slikama.

Vezani članci Optičke varke - 7 ''Video mi ne želi početi!'' Štosne optičke varke popravile im raspoloženje, mogu li uljepšati i vaš dan? Ukleti prizori - 19 Nešto je ukleto na ovim fotografijama, možete li uočiti jezive detalje?

Neke zvijezde stvarno sliče ljudima iz prošlosti, a razlog te sličnosti možda je najbolje prepustiti mašti. Oni s bujnom maštom možda će sličnost pripisati vampirizmu, dok bi oni u potrazi za istinom sličnost mogli pripisati pukoj slučajnosti ili možda čak genetskom nasljeđu.

U svakom slučaju, ''vampire'' među zvijezdama svakako pogledajte u galeriji, sličnost je zabavna bez obzira na to vjerujete li u racionalno ili iracionalno objašnjenje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju