Barem su pokušali

Zamolili potpune strance da ih fotkaju pa jako brzo požalili odluku

Stranci (Foto: thechive.com)
Stranci (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Stranci (Foto: thechive.com) Stranci (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Stranci (Foto: thechive.com) - 25 Stranci (Foto: thechive.com) - 25 Foto: thechive.com Stranci (Foto: thechive.com) - 24 Stranci (Foto: thechive.com) - 24 Foto: thechive.com +23 Stranci (Foto: thechive.com) - 23 Galerija
Iako se njihova vjera u ljudsku dobrotu pokazala posve opravdanom, vjera u fotografske sposobnosti bila je neutemeljena.

Ljudi koji ne vole selfije još uvijek se uvijek oslanjaju na dobrotu stranaca kada žele biti u kadru na fotografijama s putovanja. Njihova vjera u ljudsku dobrotu možda je opravdana, no čini se da se ne mogu pouzdati u fotografske vještine potpunih stranaca.

U fotogaleriji smo skupili neuspjele fotografije koje su snimili takvi potpuni stranci koji baš ne znaju rukovati mobitelima i fotoaparatima pa su ili loše odrezali kadar ili slučajno snimili sebe ili na neki drugi način potpuno upropastili fotografiju. Neuspješne fotografije svakako pogledajte u galeriji.