Iako se njihova vjera u ljudsku dobrotu pokazala posve opravdanom, vjera u fotografske sposobnosti bila je neutemeljena.

Galerija Stranci (Foto: thechive.com) Stranci (Foto: thechive.com) - 25 Stranci (Foto: thechive.com) - 24 +23 Stranci (Foto: thechive.com) - 23

Ljudi koji ne vole selfije još uvijek se uvijek oslanjaju na dobrotu stranaca kada žele biti u kadru na fotografijama s putovanja. Njihova vjera u ljudsku dobrotu možda je opravdana, no čini se da se ne mogu pouzdati u fotografske vještine potpunih stranaca.

Vezani članci Pokušaj uštede - 4 Pokušali uštedjeti pa shvatili da su možda ipak trebali odabrati kvalitetu Užasne pizze - 12 Grijeh protiv pizze: Ako ste mislili da je pizza s ananasom kriminal, pogledajte samo prizore iz galerije

U fotogaleriji smo skupili neuspjele fotografije koje su snimili takvi potpuni stranci koji baš ne znaju rukovati mobitelima i fotoaparatima pa su ili loše odrezali kadar ili slučajno snimili sebe ili na neki drugi način potpuno upropastili fotografiju. Neuspješne fotografije svakako pogledajte u galeriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju